De tafel van S

 

Welkom aan de tafel van S

 De tafel van S organiseert socratische gesprekken waarbij de vragen die kunstwerken opwerpen uitgangspunt zijn. Kunst weet thema's die ons dagelijks raken zichtbaar, hoorbaar of leesbaar te maken. Daarover kun je, naar het voorbeeld van Socrates, een zinvol gesprek voeren. Maar niet alleen kunstwerken ook exposities kunnen aanleiding zijn voor een socratisch gesprek. Het is een dialoog, geen filosofisch of kunsthistorisch gesprek. Om mee te doen is geen voorkennis nodig alleen een open mind. Lees hier hoe een socratisch gesprek verloopt.


Voor wie?

Maandelijks zijn er gesprekken waar je aan deel kunt nemen in het atelier van Michiel Knaven.

Deze gesprekken zijn met minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers. Wil je mee doen kijk dan eerst even op de site naar het aantal deelnemers dat zich al opgegeven heeft. Het maximum is 8 deelnemers. De prijs per keer bedraagt 10 euro inclusief koffie en thee. Je kunt ter plaatse contant of met een tikkie betalen. Geef je op via dit mailadres

 

Agenda.

29 oktober | 19:30 - 22:30  | locatie | Er zijn nog 7 van 8 plaatsen vrij. | gespreksleider Michiel Knaven |

Voor deze avond kun je kiezen uit drie foto's. We bepalen aan het begin van de avond welke foto het onderwerp zal worden.

 

New Brighton

Martin Parr. Brighton beach

nixon01

Nicholas Nixon Oude mensen van rond de 90.

sallymann2

Sally Mann Candy cigarette