Welkom

Op deze plek vind je informatie over de cursussen en workshops van Centrum voor de Fotografie en kun je de portfolio's van deelnemers bekijken.  Kijk onder het kopje cursussen wat Centrum voor de fotografie je te bieden heeft. Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan vrijblijvend in op de nieuwsbrief van Centrum voor de Fotografie, vol foto's, de expositieagenda en informatie over activiteiten.
Centrum voor de Fotografie is gebouwd op drie pijlers: creativiteit, techniek en visie, met de nadruk op beeld. De focus tijdens de cursussen ligt op de beeldende aspecten van de fotografie. 
Die ene foto waar je kippenvel van krijgt daar gaat het om! Meer weten, lees hier verder. Vragen of opmerkingen? Schroom niet en mail. Centrum voor de fotografie vind je hier.

Nieuws

De nieuwe cursussen starten in januari 2023. Kijk in de agenda voor de data.

 

Stand van de aanmeldingen: De cursussen in de eerste helft van het seizoen zijn vol. Vanaf januari starten er weer een basis en een vervolgcursus. Bij de basiscursus zijn nog 6 plaatsen vrij. Bij vervolgcursus 1 zijn nog 3 plaatsen vrij.

Aanmelden kan hier.